Trött men nöjd

Har just lagt in en beställning på ett par hundra för att kunna pyssla ännu mer med pärlorna nu när hösten kommer. Dessutom var jag på biblioteket idag för att lämna igen ett par böcker. Det slutade med att jag kom hem med en bok nästan lika tjock som alla de jag lämnat igen sammanlagt. Det har riktigt kliat i fingrarna på mig hela eftermiddagen och kvällen, men nu är det dags. Jag ska göra en ovanligt tidig kväll med tanke på att jag jobbar natt i morgon. Så fort jag stängt ner datorn ska jag försöka lägga mig och läsa en stund, för att somna lär inte bli några problem. Snarare att hålla mig vaken en stund till.

Så kort sagt är jag trött, men jag är förbaskat nöjd också. Alla dagens små godbitar kommer att resultera i (förhoppningsvis) energi nog att orka jobb-veckan.

Nu ska jag och kissen natta. Myspys väntar.

Sist3rs

Snart, mycket snart drar vi. Souvlaki, tzatziki och pommes i mängder. Prat, mys, sol och njutning till fullo. Snart underbara ni, snart är vi där.

The charmed ones.

TGIF på fredag

I alla fall för mig. Då börjar semestern. Den otroligt efterlängtade och välbehövda semestern. Då ska även jag och mini-syster fira, och på lördag middag med mellan-syster.

Annars händer inte så mycket. Har varit och tvättat pärlan idag (bilen) och blankare har den inte varit på länge. Nästan som ny. När sedan skyddslacken kommer på... Åh, sicken juvel den blir. ;)

Ärligt talat så är det inte mycket mer än semestern som hägrar i mitt huvud just nu. Lite trött börjar jag känna mig så jag tror bestämt att det är dags att natta sig för idag.


RSS 2.0