schvettes som en kaaaaar!

Jo nå järe nalta varmt ut! Har faktiskt flytt in i lägenheten efter en mycket kort stund på balkongen. Det var +30 grader i skuggan då, nu finns det ingen skugga.... Katten rymmer till badkaret med jämna mellanrum och tassar runt i vattnet som finns där efter mina kallduschar.

Annars är det förbannat skönt att vara ledig lite efter ytterligare en 57-timmars vecka. Blev en lååång sovmorgon, men enligt mig en helt legalt och välbehövd. I kväll när värsta hettan lagt sig så blir det nog en långpromenad. Jag vill så gärna försöka komma igång ordentligt med träningen för att känna mig piggare.

Nu ska jag försöka få lite mat i magen och sedan försöka svalka av mig på något sätt. Kalldusch igen kanske?

Svettiga kramar/H

Håller ni med?

Ni som känner mig. Jag gjorde ett personlighetstest alldeles nyss via en länk på min vän Eraijka:s blogg. Här nere ser ni resultaten. Håller ni med?


Personlighetstyp: Bestämda och uppriktiga. Födda ledare. Utomordentlig förmåga att förstå övergripande organisatoriska problem och finna hållbara lösningar. Intelligenta och allmänbildade, ofta mycket bra talare. Värderar kunskap och kompetens och har inget överseende med ineffektivitet eller dåligt organiserad verksamhet.

Karriärer som skulle kunna passa : Företagsledare, VD:ar, organisationsgrundare, affärsföreståndare, chefer, entreprenörer, domare, advokater, jurister, datakonsulter, universitetslärare, politiker, kreditrådgivare, fackrepresentanter, marknadschefer, banktjänstemän, systemanalytiker, forskare.



Tar steget

Härmed tar jag steget och lägger ut adressen till min andra sida, DesignE. Sidan där jag hädanefter kommer att lägga ut bilder på de smycken jag gör. Än så länge är det mer terapi ren njutning att pyssla med pärlorna. Ta en sväng in där och titta vet ja!

Slö slapp och likgiltig, men med planer

Så himla skönt att få lite ledigt. Avslutade igår en vecka med 57 timmar på jobbet fördelat både på dag- och nattskift. Sliten är bara förnamnet. Det här är nog första dagen på två veckor som jag kunnat sitta i lugn och ro på ändanlyktan. Med tv framför mig, laptop i knäet, mjukisar på och godis på armstödet är livet ganska gött.

I veckan bokade jag och systrarna en resa till Grekland. En vecka på en mysig ö med lagomt varma dagar och kvällar på balkongen är vad som väntar. Vi behöver det alla tre... Väldigt mycket. Så min morot just nu är just resan och semestern som infaller därikring. Det är knappt två månader kvar ju!

Annars hinner inte så mycket hända när man jobbar som en vettvilling. Hoppas på att nästa månads schema ser bättre ut. Då kanske man kan åka runt och hälsa på lite folk medan sommaren är ung.

Nu ska jag sätta mig och dricka en kopp thé och njuta av livet lite till.

Sköt om er!

RSS 2.0