Datorn igång igen, ny teknik på väg.

Nu är lilla tekniknörden jag på g igen. Datorn kom efter mycket problem igång igen i söndags. Blod, svett och tårar blev det innan dess, men jag fixade det mesta själv. Ganska stolt är jag! Ett tack måste jag ändå ge till Patrik och pappa som hjälpte till med externa diskar och kablar.

Annars har jag idag med en teknik-galen väns hjälp investerat i en ny mp3-spelare. Mycket för att kunna lyssna på ngt annat än exakt samma musik på radion varje natt. Hörselkåporna tar bara in max fyra kanaler i "bunkern".  Så förhoppningsvis får jag min nya ädelsten innan nästa veckas nattpass. De som för övrigt är de sista innan min semester.

När semestern börjar så är det inte heller länge kvar tills jag och systrarna åker till utlandet. Götta, götta, götta! Åh vad jag längtar light-grisen och light-fåret! Muckar-kammen är framme!

Mobil-blogga

Det kommer inte att bli så långa inlägg tills datorn är lagad. Jag pratade med pappa idag. Han trodde sig kanske kunna rädda bilder mm som jag har i datorn. Tyvärr är han 35 mil bort just nu och kommer hem på tisdag. Det positiva i allt är att jag går på och jobbar i morgon. De dagar jag jobbar hinner jag ändå inte gå i närheten av datorn. Det är sådana här gånger det märks hur beroende man är av teknik och internet. Nu ska jag försöka sysselsätta mig ett par timmar innan jag nattar. Sköt om er./Hellan

Snabb uppdatering - krasch

Vill bara berätta att min dator har kraschat och jag vet inte hur länge jag kommer att vara nedkopplad. Den är helt ur funktion som det är nu. I kväll är jag hos pappa och har lånat syrrans dator för att göra en snabb översikt på mail, blogg m.m. Fasen vad drygt! Datorn är ca ett år gammal och kraschar... suck.

Jag håller er uppdaterade om vad som händer. Håll tummarna för att den fungerar inom en vecka och att jag slipper förlora ALLT jag har på den...

Ha en underbar helg. Det är min plan i alla fall. Kram!

Ta mig för den jag är, eller ta dig...

Jag har fått kommentarer från läsare som säger att de inte läser bloggen längre för att den har blivit mer negativ än förut.
Då är min fråga, är alltid livet en dans på rosor? Min blogg är mitt sätt att säga vad jag tycker om det som händer och sker i mitt liv. Ett ställe att avreagera mig, göra min röst hörd. Oavsett hur många som lyssnar på den. Om inte det faller dig i smaken, läs inte bloggen då.

På samma ämne om att ta mig för den jag är. Var hos en vän i veckan och hälsade på. Där fick jag en kommentar som sårade mig smått. Hon kände en kille som hon tyckte skulle passa mig, singel som jag är. Att vi skulle passa ihop hade inget med mina inre egenskaper, utan att han tyckte om rundare tjejer som mig. Detta sa hon och strök mig på armen. Min första tanke blev; jaha, och du tror att det är därför jag skulle falla för en kille? För att han tycker om mina volanger?
Efter mer tänkande blev jag mer och mer förolämpad. Vad fick henne att tro att jag trivs i den kropp jag har nu? Jag beundrar de som älskar sina kurvor och hyllar dem. Tyvärr är jag inte en utav dem. Jag känner mig instängd och skulle helst vilja krypa ur mitt eget skinn...

Summerat säger jag bara: ta mig för den jag är eller ta dig där solen inte skiner. Det gäller alla, nära och kära och de som jag inte känner.

Ja, jag är trött! Undrar varför?!

Självklart är man trött när man jobbat 13 timmar natt! Blir så förbannat less på folk i min närhet som fortfarande inte har förstått hur tungt mitt jobb är. Och det trots att jag jobbat här i nästan ett år nu!

Så sluta säga att jag inte ska klaga på enorm trötthet eller en kropp full med ömmande muskler och leder! Ffs!!!

Mer kaffe, nattsudd och pyssel

I kväll har jag varit över till min kära vän A och slappat framför en, för mig, överraskande bra film. Efter det bar det av hemåt igen och mer pyssel blev det. Resultatet kan ni se på min smyckes-blogg.

Just nu sitter jag med ännu en kaffe-kopp i handen och försöker få tiden att gå. Det är uruselt med vettiga program på tv:n och jag väntar på min minsta syster som är ute och svirar ikväll. Gud nåde henne om hon ens tänker tanken att cykla hem till mig! Jag SKA hämta henne och hon vet att mina hot om att skämma ut henne annars inte är tomma. Som jag också påpekade finns det fyra sittplatser lediga i bilen min när jag hämtar henne så självklart skjutsar jag hennes vänner. Allt för att veta att de kommer hem säkert. Det finns för många galningar lösa i den här staden....

Panik-städningen tidigare idag gick sådär. Jag är på tok för utarbetat för att ens orka göra ett ryck här hemma. Tanken på en bänkdiskmaskin känns allt mer lockande. Efter semester och utlandsresa blir det garanterat att köpa en.

Nu ska jag försöka hitta på något att göra. Pyssel igen? Mycket möjligt att det slutar med det.

Kram i natten!

Kaffe, snörvel och panik-städ

Har jobbat som en vettvilling och det börjar ta ut sin rätt. Har haft grymt ont i halsen senaste dygnen, störande nog bara på ena sidan...  I skrivande stund har jag just gjort mig en kopp extra gott kaffe för att kicka igång kroppen. Extra gott, varför? Jo dels är det göda bara för att det inte är från en automat och sedan för att det är kaffe som är gjort på färskmalda bönor. Mumma kan jag bara säga!

Nu ska jag panik städa lite. Tydligen får jag en snabbvisit av folk som aldrig varit hit förut. Vill ju visa upp en finare sida av lyan än "hej, jag har jobbat som en galning i ett par veckor och låtit lägenheten förfalla".

Vi hörs senare!

RSS 2.0